Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

l’Eliana inverteix 123.000 euros a millorar asfaltat de carrers en diferents zones del municipi


Es tracta d'una actuació que és finançada amb fons propis de l'Ajuntament elianer (que aporta 70.000 euros), i amb altres 53.000 euros que aporta la Diputació de València, a través del Pla de Camins Rurals i Calles. Segons expliquen els responsables de l'àrea d'Urbanisme, està previst que aquests treballs es demoren unes tres setmanes, aproximadament, a partir de l'inici de les mateixes (i s'espera que aquestes obres comencen a la fi de gener, o bé a la primera setmana de febrer).

Així, a la fi de gener està previst que comence el reasfaltat de carrers en zones residencials situades en Bonavista, Montealegre, Escorial, Montesol, Hendaya i Montepilar.

Des de l'equip de govern de l'Eliana s'incideix que l'equip de govern del municipi "tracta per igual a tots els habitants del nostre municipi, visquen aquests en el nucli urbà o en altres zones residencials. Tots són veïns i veïnes de l'Eliana, i es van atenent les seues necessitats després d'analitzar l'estat en què es troben les vies o els espais públics que han de ser reparats o millorats".

"Després de la inspecció sobre el terreny, són els tècnics municipals els qui determinen quins són les accions concretes que han de prioritzar-se. Som conscients que el tràfic rodat diari erosiona l'asfaltat, per la qual cosa tenim previstes moltes actuacions, al llarg del 2017, encaminades a millorar l'estat dels carrers, la qual cosa suposarà una notable millorança per a tots els nostres veïns i veïnes. Aquests 123.000 euros que s'invertiran ara són un clar exemple que la millora de carrers i voreres del municipi és una de les nostres prioritats", afigen aquestes mateixes fonts.


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon