Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

l’Eliana inverteix 123.000 euros a millorar asfaltat de carrers en diferents zones del municipi


Es tracta d'una actuació que és finançada amb fons propis de l'Ajuntament elianer (que aporta 70.000 euros), i amb altres 53.000 euros que aporta la Diputació de València, a través del Pla de Camins Rurals i Calles. Segons expliquen els responsables de l'àrea d'Urbanisme, està previst que aquests treballs es demoren unes tres setmanes, aproximadament, a partir de l'inici de les mateixes (i s'espera que aquestes obres comencen a la fi de gener, o bé a la primera setmana de febrer).

Així, a la fi de gener està previst que comence el reasfaltat de carrers en zones residencials situades en Bonavista, Montealegre, Escorial, Montesol, Hendaya i Montepilar.

Des de l'equip de govern de l'Eliana s'incideix que l'equip de govern del municipi "tracta per igual a tots els habitants del nostre municipi, visquen aquests en el nucli urbà o en altres zones residencials. Tots són veïns i veïnes de l'Eliana, i es van atenent les seues necessitats després d'analitzar l'estat en què es troben les vies o els espais públics que han de ser reparats o millorats".

"Després de la inspecció sobre el terreny, són els tècnics municipals els qui determinen quins són les accions concretes que han de prioritzar-se. Som conscients que el tràfic rodat diari erosiona l'asfaltat, per la qual cosa tenim previstes moltes actuacions, al llarg del 2017, encaminades a millorar l'estat dels carrers, la qual cosa suposarà una notable millorança per a tots els nostres veïns i veïnes. Aquests 123.000 euros que s'invertiran ara són un clar exemple que la millora de carrers i voreres del municipi és una de les nostres prioritats", afigen aquestes mateixes fonts.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon