Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de La Pobla presenta a la FGV 1.400 signatures de la Plataforma de Desocupats, demanant una tarifa social del metro

El lliurament de firmes s'ha produït durant la reunió que l'alcalde de la localitat, la regidora de Benestar Social, Regina Llavata i el regidor d'urbanisme, Juan Aguilar han mantingut amb la direcció de FGV. El primer edil ha transmés la demanda del municipi per millorar el servei de metro de la Línia 1 en el seu pas per la Pobla.

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha presentat 1.400 firmes per sol·licitar la gratuïtat o una reducció important del preu del bitllet de metro per a persones desocupades i estudiants. L'alcalde, Josep Vicent Garcia, registra en les oficies de FGV la petició de la Plataforma de desocupats de la Pobla de Vallbona perquè s'aprove esta mesura similar a la que MetroValencia aplica a altres municipis com Paterna  i el servei d'autobusos de l'EMT a València. L’objectiu millorar les oportunitats de trobar d'estes persones en tindre més facilitat de moviment per a visitar empreses i entregar els currículums.

Josep Vicent Garcia ha manifestat la necessitat d'augmentar la freqüència de pas del metro i que es mantinga en 15 minuts també fora del calendari escolar. L'alcalde assenyala que el servei de metro cada 30 minuts resulta dissuasori per als veïns. 

A més, l'Ajuntament reclama més inversions en el baixador de la Pobla de Vallbona. El baixador es troba als afores del municipi, en zona no urbana i sense una parada atesa per personal, el que crea inseguretat entre els usuaris. L'alcalde demana també que es normalitze el baixador amb una màquina expenedora de bitllets i que es realitzen inversions incentiven l'ús. En este sentit, des de FGV s’han mostrat favorables a atendre estes demandes del municipi. Si estes millores es produixen, l’Ajuntament posaria un autobús llançadora des de un punt del municipi fins al metro coordinat amb l’horari d’este.

El gerent de FGV, Ángel Garcia de la Bandera, ha anunciat que en este primer trimestre es realitzaran treballs de conservació en la caseta de control del baixador de la Pobla i a l'estiu es faran treballs de millora en les marquesines del baixador.

Per últim, l'alcalde ha demanat que s'accelere l'estudi de mobilitat del segon cinturó de la ciutat de València per a que es puga realitzar enguany. La Pobla de Vallbona ha estat inclosa dins l’Autoritat del Transport Metropolità de València i en quan entre en funcionament, l’Ajuntament demanarà estar inclosa dins la tarifa d’abonament AB, el que permetrà un bitllet únic i més econòmic i poder fer transbordaments amb tots els transports públics de l’àrea metropolitana de València

«La Pobla de Vallbona té una gran vinculació amb la ciutat de València, tant per anar treballar, estudiar i l'oci. Per això necessitem estar dins la zona d'abonament AB que permeta incentivar l'ús del transport públic. No podem esperar que els veïns creen demanda sobre un servei que no oferix la qualitat i la freqüència que necessiten».


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon