Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Benaguasil posa en funcionament el telèfon 092 per a servei dels veïns/es

L'Ajuntament de Benaguasil ha presentat dins del pla de modernització i millora dels serveis municipals, el telèfon 092 per a facilitar la comunicació dels veïns a l'hora de parlar amb la Policia Local.

Aquest servei totalment gratuït, constitueix una millora del servei policial en permetre un accés telefònic ràpid i senzill, ja que qualsevol veí del municipi marcant el 092, pot posar-se en contacte directament amb els agents.

Durant la presentació el regidor de l'àrea, Stephane Soriano ha manifestat que “el nostre objectiu és millorar l'eficàcia dels serveis que oferim a la ciutadania. Aquest telèfon suposarà una major agilitat a l'hora d'atendre qualsevol emergència ja que el 092 connecta durant les 24 hores del dia amb la policia i estarà disponible, en laborables i festius”.

Així mateix J.Joaquín Segarra ha assenyalat que la importància d'aquest nou telèfon per a prestar informació i ajuda als veïns radica que es tracta d'un nombre curt i fàcil de recordar, amb el que es facilita la comunicació amb els serveis policials davant qualsevol situació. “Són tres xifres fàcils de recordar per açò demane als veïns que facen ús del mateix davant qualsevol situació de perill, o amenaça per a la seua integritat física o dels seus béns, o de qualsevol altra persona”.

En aquest acte també s'ha signat un conveni sobre el procediment d'actuació i coordinació entre la Guàrdia Civil, la Policia Local i l'Ajuntament de Benaguasil per a la protecció de les víctimes de violència domèstica i de gènere


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon