Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla va pagar en 2016 per beques de llibres 13.882€, quasi 10.000 euros més que en 2015

S'han destinat per als alumnes que no entren dins del programa Xarxa Llibres.
L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha realitzat esta setmana el pagament de les ajudes a material escolar per als alumnes del segon cicle d'educació infantil. El departament d'educació ha abonat els 13.882 euros que enguany s'han destinat per als alumnes que no entren dins del programa Xarxa Llibres.

S'han concedit un total de 165 beques amb un màxim de 100 euros per alumne. L'import és la mitjana del cost del material escolar que paguen els alumnes dels diferents centres escolars. Més del 60 per cent dels sol·licitants rebran la totalitat de la despesa realitzada enguany.

En 2015, la partida d'ajudes a material del cicle d'infantil era de 4.380 euros, una quantia que puja fins als 13.882 euros. Les ajudes per alumne van ser l'última vegada de 20 euros, un import que enguany es quintuplica i s'ha pujat fins als 100 euros. D'esta manera s'aconseguix la gratuïtat del material escolar per a més de la meitat dels alumnes becats i cobrir una part important de la despesa per a la resta.

La Regidora d'Educació, Regina Llavata, ha manifestat que amb este creixement important de les ajudes sumat al programa de Xarxa Llibres «l'Ajuntament de la Pobla camina cap al seu objectiu d'aconseguir la gratuïtat de l'ensenyament. Volem afavorir la igualtat d'oportunitat i que les rendes més baixes ho tinguen més fàcil a l'hora de portar els fills a l'escola. Per això hem augmentat de manera substancial la partida destinada a les ajudes a l'educació infantil».

Estos 13.882 euros se sumen als més de 107.000 euros que l’Ajuntament va aportar al programa Xarxa Llibres i pel qual els alumnes de la Pobla han rebut més de 300.000 euros en ajudes.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon