Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Plataforma Estatal per l'Escola Pública anuncia Vaga General Educativa el 9 de març

La Plataforma Estatal en Defensa de l'Escola Pública, de la qual el Sindicat d'Estudiants forma part, ha anunciat aquest divendres una vaga general de tota la Comunitat Educativa per al pròxim 9 de març.

El Sindicat d'Estudiants convoca de nou una vaga després de la dels passats 26 d'octubre i 24 de novembre. Amb aquest atur pretenen mostrar el seu descontentament amb el Pacte Educatiu al que consideren "una maniobra per a canviar-li el nom a uns plans que segueixen sent els mateixos: destruir l'educació pública".

"És el primer pas del que ha de ser una mobilització sostinguda i ascendent fins que aconseguim totes les nostres reivindicacions. No ens n'hi ha prou amb les revalides volem la derogació de la LOMCE i el 3+2" han afirmat en un comunicat de premsa.

Des del Sindicat d'Estudiants criden a "la joventut a unir-se i a participar en les manifestacions previstes per al març vinent" ja que consideren que "la convocatòria d'aquesta vaga és, sens dubte, la continuïtat de les mobilitzacions que els estudiants protagonitzem els passats mesos d'octubre i novembre i és el següent pas per a acabar amb la LOMCE".


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon