Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana: Esquerra Unida Els Verds Sumem qualifica de menyspreu no haver estat convidada a la signatura del Pacte a la Torre del Virrei

La coalició si que va assistir a la signatura de l'acord com a equip de Govern però, segons manifesta, l'escenificació posterior en la Torre del Virrei va ser realitzada sense la seua presència, sense el seu coneixement i, segons el parer d'Esquerra-Unida Els Verds Sumem, amb clar menyspreu a 21 anys de col·laboració entre el Pspv-Psoe i la coalició que té com a cap de llista a José Lorente. En menys de 24 hores el Pspv-Psoe de l'Eliana converteix la incorporació de dues regidores de Compromis a l'equip de govern local, en una crisi que pot desequilibrar el govern actual.
La foto de Vivaleliana a la Torre del Virrei
Comunicat d'Esquerra Unida Els Verds Sumem per l'Eliana.
 
"Fa uns dies hem experimentat a l'Eliana com es pot passar de la formació d'un "equip de govern" tripartit al menyspreu cap a un dels seus components pels altres dos, en tan sols unes hores.
El que el PSOE i Compromís s'han afanyat a signar com "acord de la Torre del Virrei" no és altra cosa que el menyspreu cap a Esquerra Unida-els Verds-Sumem. No sabem bé si el que hi ha són fosques intencions o una miopia política digna d'algú que no només menysprea a un soci de govern, sinó també a la lleialtat política de 21 anys ininterromputs de govern en coalició de progrés.
Es veu que en aquest moment històric de la política del "postureo", sembla ser més important per les dues formacions proporcionar fotos per consolidar el futur dels seus líders i lideresses, que governar el nostre municipi amb lleialtat i formant de veritat un EQUIP per treballar conjuntament.
Per què PSOE i Compromís no han cridat Esquerra Unida-els Verds-Sumem per a la signatura d'aquest acord?
Lamentablement mal inici té la transparència dins el propi equip de govern."
Foto signant el pacte local sense diputats

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon