Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El SERVEF ha subvencionat 70 llocs de faena en Bétera amb 663.114€ dels 750.000 pressupostats

L'Ajuntament destinarà quasi 75.000 euros per lo que la subvenció 'anima el consistori a seguir en la seua línia d’implementar estratègies que ajuden els desocupats a trobar faena'.

Per a Augusto Sevilla, regidor d’Ocupació (Asamblea Bétera Ciudadana), “tot i que les competències en ocupació dels ajuntaments són molt limitades, seguim treballant per a fomentar la creació de treball a Bétera, posant en marxa plans d’ocupació locals i treballant per a aconseguir el màxim nombre de programes de foment del treball emesos des de la conselleria i la diputació, per a obtindre els resultats del 2016, en què hem optat a tots els programes posats en marxa i amb un resultat positiu, ja que ens els han concedit tots”. Això ha permés poder donar faena a 70 persones en el darrer trimestre.

Entre les iniciatives més destacades, el Taller d’Ocupació Alfàbegues III ha suposat la contractació de 30 alumnes a jornada completa durant 12 mesos i de 6 persones més com a personal docent, directiu i de suport. Es tracta d’un projecte mixte de formació i ocupació, dirigit als desocupats majors de 25 anys de manera que obtinguen un certificat de professionalitat que millore les seues possibilitats de cara a trobar faena.

El Programa d’Iniciativa Social ha suposat que l’Ajuntament de Bétera s’acollisca a totes les línies de subvenció publicades pel SERVEF durant l’exercici 2016 i que tenien com a destinataris els col.lectius de major dificultat, com els majors de 45 anys, joves sense experiència laboral, i persones en situació d’atur de llarga durada. 14 persones s’han vist beneficiades per aquests contractes.

El tercer Pla d’Ocupació Local es va posar en marxa al novembre, amb la contractació de 20 persones desocupades durant dos mesos a jornada completa. En l’actualitat s’està a l’espera que la Diputació publique una nova convocatòria per a poder fer més contractacions.

La Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Bétera està treballant en la convocatòria d’Avalem Joves i en l’homologació de més especialitats fomatives a fi de proporcionar els joves una formació reconeguda i un reciclatge que millore les seues expectatives d‘inserció laboral.

Per últim, el Pacte Territorial per l’Ocupació, del qual participa l’Ajuntament de Bétera com a integrant de la Mancomunitat de Camp de Túria, ha suposat una subvenció del SERVEF de 221.900 euros. 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon