Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Consell aborda l'ampliació de la depuradora de Bétera amb una inversió de 9 milions d'euros

El ple del Consell ha aprovat la contractació d’obres i servicis a l’Entitat Pública de Sanejament d’Aigües Residuals (EPSAR), adscrita a la Conselleria de Medi Ambient. Dins d’esta partida, la Generalitat destinarà 9.006.000 euros a les obres d’ampliació de l’estació depuradora d’aigües residuals (EDAR) de Bétera.

L’any 2015 la depuradora donà servei a una població de 14.000 persones, quan ara mateix Bétera ja compta amb vora 23.000 habitants i per tant, necessita incrementar la seua capacitat. L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, manifestà la importància d’esta inversió “per garantir el reciclatge i tractament de les aigües residuals del municipi i preservar al màxim l’entorn mediambiental”. Però, a més a més, les obres suposaran un estalvi econòmic per a les arques municipals. “L’ajuntament ha arribat a pagar un canon de 70.000 euros en un any. El passat 2016, gràcies als informes emesos pels tècnics en relació a les actuacions que estan fent-se als col·lectors, esta quantitat s’ha rebaixat fins els 17.000 euros. Per tant, quan l’ampliació es materialitze, tindrà tant beneficis mediambientals com d’econòmics”, explicà l’alcaldessa.


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon