Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Dos curtmetratges d'estudiants de l'Eliana, seleccionats en els premis Sambori de la MICE 2017

Els curtmetratges dels dos centres d'ensenyament de l'Eliana (el CEIP El Garbí i el CEIP Montealegre) han sigut seleccionats per a competir en el concurs de produccions en valencià que promociona la MICE (Mostra Internacional de Cinema Educatiu), a través dels premis Sambori, en la seua edició de l'any 2017. Es podem visitar eixos curts dels dos centres, per a conéixer en primera persona la qualitat d'aquestes xicotetes joies audiovisuals i donar-los majors opcions de triomf.

Les peces que participen en la MICE 2017 tenen una finalitat educativa, ja què xiquets i adolescents creen curtmetratges que es presenten a un concurs. Sota la premissa d'educar als estudiants en facetes creatives, també es vol fomentar l'ús del material audiovisual per a generar Cultura i establir nous canals per a afavorir l'accés a tot tipus de material pedagògic, així com per a promocionar la nostra llengua.

En la MICE 2017 competeixen 175 obres, que opten a tres premis: el que concedirà el jurat; un accèssit; i el premi del públic, que se li atorgarà a l'obra que haja obtingut una major quantitat de reproduccions. Així que, com més gran siga el nombre de persones que vegen les obres presentades pels dos centres d'estudis elianers, més opcions tindran aquestos d'aconseguir el triomf.

Si voleu gaudir del gran treball que han efectuat els estudiants del CEIP Montealegre i el CEIP El Garbí, ací us deixem els enllaços corresponents. No oblideu visualitzar els curts dels tots dos centres educatius, i que guanye el millor dels 175 que competeixen!

Obra: L’esquirol Poruc. Centro: CEIP Montealegre. 


Obra: La princesa i el vampir. Centro CEIP El Garbí
Recordeu que l'Eliana serà seu de la MICE 2017, per segon any consecutiu: així, del 22 al 24 de febrer es mostraran les produccions escolars d'Educació Primària i Secundària, mentre que el diumenge 29 se celebrarà la jornada de clausura que tancarà la cinquena edició de la MICE

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon