Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera manté el seu pla de reparacions de camins en les zones rurals del municipi

Segons informa el departament d’Obres i Servicis de l’Ajuntament de Bétera seguix amb les tasques de manteniment i pavimentació dels camins de les partides agrícoles del municipi. 

Ahir, l’alcaldessa Cristina Alemany (Compromís), i la regidora del ram, Cristina Ballesteros (PSPV-PSOE), visitaren algunes de les obres que s’estan acabant, concretament les del Camí de Benaguasil i la que s’està fent en una senda dels Alts de la Junquera. En el cas del Camí de Benaguasil, els operaris contractats amb el recent pla d’ocupació han formigonat tot un vial que baixa amb desnivell des d’uns horts de tarongers. 

La regidora Cristina Ballesteros explicà que abans "cada vegada que hi havia fortes pluges tota la terra s’arrossegava fins el Camí de Benaguasil” amb el perill que comportava per als cotxes. A més a més el camí de saorra quedava totalment impracticable. Ara, amb la pavimentació, els problemes de corriment de pedres i fang ja no es produiran. 

Pel que fa a la zona dels Alts de la Junquera les intervencions són de manteniment (aplanament del camí i compactació) a l’espera de buscar una solució consensuada amb el consistori veí de Godella, per on discorre en part el vial més problemàtic, tal i com ho manifestà ahir l’alcaldessa, Cristina Alemany. 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon