Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera estableix un servei d'orientació als aturats del municipi a través de l'ADL

La Regidoria d'Ocupació, a través de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local, ha posat en marxa el servei gratuït d'orientació laboral per a aquelles persones que es troben en situació d'atur.

L’espai d’assessorament es troba a l'edifici municipal de Casa Nebot on els tècnics d'Orientació Laboral t’oferixen l’oportunitat d’elaborar un itinerari personal i individualitzat d'ocupació. També t'ajuden a confeccionar un bon currículum, a superar amb èxit una entrevista de selecció, i t'informen de les ofertes d'ocupació vigents i dels cursos de formació als quals et pots apuntar.

L’horari és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores a l'edifici municipal Casa Nebot (c / Estació nº 5, telef 961698714, adl@betera.es i cal portar el Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació ( DARDE).
 
L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Bétera, és un servei públic i gratuït, que té com a finalitat promoure el desenvolupament econòmic i social del municipi, potenciar els recursos locals, millorar la formació d'aturats i treballadors, fomentar la inserció laboral i les iniciatives empresarials. 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon