Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil habilita la possibilitat de pagar impostos 'on line' i amb targeta

L'ajuntament de Benaguasil ha engegat un nou servei per al ciutadà que facilita el pagament de tributs i sancions per via telemàtica a través del portal web municipal de l'Ajuntament.

Es tracta d'un sistema pioner que el seu objectiu és facilitar els tràmits administratius,  oferir un millor servei als veïns i simplificar la seua relació amb l'Administració en poder pagar els tributs amb targeta des de qualsevol dispositiu. Aquest nou i fiable mètode de pagament permet, a més, que es complisca la normativa tributària, la de protecció de dades i la de pagament electrònic.

Des del Consistori han assenyalat que es tracta de “ampliar el ventall de possibilitats perquè el contribuent puga pagar els seus impostos i taxes anuals sense moure's de casa a través d'aquesta nova via que pretén regir les relacions entre els ciutadans i l'Administració, aconseguint que aquesta estiga més informatitzada i lliure de paper”.

A través d'aquesta nova modalitat els ciutadans poden realitzar pagaments de manera senzilla i segura, com quan realitzen una compra per Internet ja que el sistema admet pagaments mitjançant tot tipus de targetes de dèbit, crèdit, virtuals o de prepagament.

Concretament, aquells ciutadans que opten per interactuar amb l'Ajuntament a través d'Internet amb la targeta podran realitzar gestions com el pagament de l'impost sobre vehicles, l'impost sobre béns immobles rústics i urbans, així com les taxes de brosses i unes altres.

L'accés al sistema de pagament amb targeta, pot fer-se a través de la pàgina web de l'Ajuntament, en l'adreça http://www.benaguasil.com/pago-tributos-y-multas/.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon