Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil habilita la possibilitat de pagar impostos 'on line' i amb targeta

L'ajuntament de Benaguasil ha engegat un nou servei per al ciutadà que facilita el pagament de tributs i sancions per via telemàtica a través del portal web municipal de l'Ajuntament.

Es tracta d'un sistema pioner que el seu objectiu és facilitar els tràmits administratius,  oferir un millor servei als veïns i simplificar la seua relació amb l'Administració en poder pagar els tributs amb targeta des de qualsevol dispositiu. Aquest nou i fiable mètode de pagament permet, a més, que es complisca la normativa tributària, la de protecció de dades i la de pagament electrònic.

Des del Consistori han assenyalat que es tracta de “ampliar el ventall de possibilitats perquè el contribuent puga pagar els seus impostos i taxes anuals sense moure's de casa a través d'aquesta nova via que pretén regir les relacions entre els ciutadans i l'Administració, aconseguint que aquesta estiga més informatitzada i lliure de paper”.

A través d'aquesta nova modalitat els ciutadans poden realitzar pagaments de manera senzilla i segura, com quan realitzen una compra per Internet ja que el sistema admet pagaments mitjançant tot tipus de targetes de dèbit, crèdit, virtuals o de prepagament.

Concretament, aquells ciutadans que opten per interactuar amb l'Ajuntament a través d'Internet amb la targeta podran realitzar gestions com el pagament de l'impost sobre vehicles, l'impost sobre béns immobles rústics i urbans, així com les taxes de brosses i unes altres.

L'accés al sistema de pagament amb targeta, pot fer-se a través de la pàgina web de l'Ajuntament, en l'adreça http://www.benaguasil.com/pago-tributos-y-multas/.


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon