Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una 'Fireta de Nadal' de la mà dels comerciants de 'Viu l'Eliana' estarà en la Plaça de l'Ajuntament de l'Eliana els dies 22 i 23 de desembre

Una fireta nadalenca en què hi haurà diversió, tallers i un espai per fer compres

Muntada per Viu l'Eliana, l'Associació del Comerç, Restauració i Serveis de l'Eliana, que ha reaccionat ràpidament a la cancel·lació de la ‘II Fira de Nadal’: una ‘Fireta’ donarà a conèixer l'oferta dels comerços associats de la localitat. Així mateix, hi haurà tallers nadalencs, Papà Noel visitarà aquest espai (el dia 22, de 17:00 a 20:00 hores) i un Tren nadalenc recorrerà els carrers del municipi (el dia 23, de 17:00 a 20:00 hores).

Nou establiments (Centre Optic l'Eliana, Divercrea, Efectes Especials, Firenze, Maxi Festa, Offiprint, Otto & Mia, Paloma Dangeles i Perfumar-te) exhibiran una oferta de productes seleccionats per a ser regalats durant les festes nadalenques. A més, Divercrea, El Jardí de Chelo, Firenze De Cor, Flores María, Maxi Festa i Taller Artesà oferiran tallers per a adults i menuts (en la vesprada del dia 22 i durant tot el dia 23 de desembre).

També hi haurà espai per a la Literatura i, durant el dia 23, els poetes i escriptors locals signaran les seues obres. Així mateix, el dia 23 s'oferirà una xocolatada amb coca de llanda (a partir de les 17:30 hores). A les 19:30 hores es farà oficial el nom dels tres comerços que han guanyat els 'Premis de Escaparatisme del Comerç Local', recompensant així la seua originalitat i bon fer a l'hora de crear un ambient nadalenc, agradable i proper, com a millor invitació a compartir les compres nadalenques en els seus establiments.

"L'Associació del Comerç, Restauració i Serveis de l'Eliana (Viu l'Eliana) ha demostrat una vegada més la seua capacitat per adaptar-se a qualsevol circumstància amb enteresa i amb la il·lusió inesgotable. És un exemple de creativitat i originalitat per donar a conéixer la qualitat i diversitat de la seua oferta. El tracte complaent, la proximitat amb el consumidor i la voluntat d'oferir els productes i serveis que millor s'adapten a cada client són els seues senyals d'identitat. Esperem que aquesta 'Fireta' els ajude a arribar a més gent i sabem que els veïns de l'Eliana apostaran per fer les compres en els comerços del municipi", ha manifestat l'edil de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local en el consistori elianer, Enrique Martínez.


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon