Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de 100 mil euros puja la segona part de XarxaLlibres que comença a pagar Bétera

L’Ajuntament de Bétera paga els 102.142 € de la segona fase de XarxaLlibres

El regidor responsable d'Educació, Fernando Cantarino, informà ahir que ja s'ha donat l'ordre de pagamanet als 1.199 beneficiaris de la segona fase de la Xarxa de Llibres amb un import de 102.142 euros. Segons manifestà l'edil socialista ara s'està a l'espera d'informar a la gent que puga presentar reclamacions. Esta fase de les ajudes no s'ha tramitat des d'instàncies municipals i totes les preguntes o queixes que es presenten “es remetran als centres educatius, que són els que han fet el treball, i no poc, en esta ocasió", apuntà Cantarino.

XarxaLlibres és un programa de gratuïtat de llibres de text dirigit a la creació d'un banc de llibres i altres materials per a l'alumnat d'Educació Especial, Primària, Secundària i Formació Professional Bàsica als centres docents públics i privats-concertats de la Comunitat Valenciana. XarxaLlibres és un programa cofinançat a parts iguals per la Generalitat Valenciana, les diputacions i els ajuntaments. El percentatge a repartir entre les tres administracions públiques és el mateix en la primera i segona fase.

El cost de la xarxa llibres a Bétera puja a un total de 271.376 euros, dels quals al final l'ajuntament aporta 89.554. El consistori s'ha encarregat de la gestió dels pagaments i la conselleria i la diputació ingressaran les seues quantitats a les arques municipals.

En la primera fase en primària i secundària es pagaren 169.233 euros i en la segona 102.142 euros.


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon