Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les obres de la biblioteca de l'Eliana de entrepins, permitián la presència de fins a 52 persones en bon ambient d'estudi


És una de les obres que l'equip de govern planifica per a millorar els espais públics, tant en el nucli urbà com en urbanitzacions. A la zona residencial d'Entrepins s'estan escometent tasques per millorar l'accessibilitat i seguretat viària.

Avancen a bon ritme les millores que s'estan escometent a la urbanització Entrepins 
El consistori de l'Eliana dut a terme una actuació en la Biblioteca Municipal, destinada a habilitar una zona d'estudi que permeta als alumnes de la localitat disposar d'un espai en el qual poder concentrar-se de cara a la preparació d'exàmens.
Els canvis han sigut fonamentalment de mobiliari: les antigues taules i cadires, que s'havien quedat obsoletes, s'han substituït per altres més modernes. Les que existeixen ara estan dotades d'una font d'il·luminació pròpia, que complementa la pròpia de les aules d'estudi, la qual cosa fa que no s'haja de forçar la vista.
A més, s'han inserit uns panells que permeten concentrar-se en la lectura i separen als estudiants que se separen en cada costat de la taula. De la mateixa manera, les noves taules compten amb un endoll que permet connectar ordinadors portàtils o telèfons mòbils, per si es desitja accedir a internet o a continguts d'estudi bolcats en aquests dispositius.
Així, les aules d'estudi de la Biblioteca Municipal estan preparades perquè fins a 52 persones puguen preparar els seus exàmens en un ambient òptim per a l'estudi. També s'han adquirit 6 ordinadors per a aquesta zona.
Salva Torrent, alcalde de l'Eliana i regidor de Cultura, considera "necessàries" aquestes millores: "La Biblioteca Municipal es va crear fa bastants anys i, encara que ha sigut sempre un espai funcional, era oportú efectuar aquesta inversió. És important crear un espai confortable en el qual estudiar i, durant el 2017, invertirem a millorar la zona infantil de la Biblioteca, perquè aquesta siga un lloc acollidor per a veïns de totes les edats".



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon