Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana acollirà el concurs i l'olimpíada educativa entreREDes

Dimecres  14 de desembre, a partir de les 13:00 hores, l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, i la delegada regional de Red Eléctrica de España, Maite Vela, assistiran a la cerimònia de clausura i lliurament de premis del concurs "Olimpíada entreREDes" que es disputarà eixe mateix dia en el Centre sociocultural de la localitat a partir de les 9:30 hores.

El Centre Sociocultural de l'Eliana acollirà el concurs "Olimpíada entreREDes", un campionat en el qual participaran cent alumnes dels quatre centres escolars de secundària del municipi (IES L'Eliana, IALE, Helis, Rivas Lluna) i que s'ha desenvolupat per equips de 3º i 4º de l'ESO.

La iniciativa sorgeix a partir del joc digital educatiu entreREDes, creat per Red Eléctrica de España, i posarà a prova les habilitats i els coneixements de l'alumnat de secundària sobre els continguts curriculars d'una manera amena i, al mateix temps, donant a conèixer com funciona el sistema elèctric espanyol i la vinculació entre l'electricitat i el progrés social.

Aquesta acció s'emmarca dins del programa educatiu municipal "L'Eliana: Ciutat Educadora" que tracta de formar en valors als més joves. Repetint el model d'altres activitats celebrades a l'Eliana com a "Futura Afició" que la Lliga Nacional de Futbol Professional (LFP) va decidir realitzar en el municipi del Camp de Túria o aquesta que celebra Red Eléctrica de España, per primera vegada, en una localitat de la Comunitat Valenciana.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon