Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla rebaixa l'impost de Plusvàlua disminuint el tram màxim que estava en el 21% al 12%

L'equip de govern manté així el compromís de congelar els tributs mentre la situació econòmica continue afectant els veïns. Amb esta modificació s'aconsegueix eludir l'augment de l'impost de plusvàlues a través de la modificació del tipus impositiu.
 
Per evitar l'increment d'este impost, l'Ajuntament unifica i redueix  el tipus de gravamen que abaixa del tram màxim que estava en el 21% al 12%. La mesura es complementa en una reducció del coeficient que s'aplica en funció del nombre d'anys de titularitat de la propietat i que en el tram d'immobles de més de 20 anys, el més habitual en casos d'herències, abaixa del 2 a l'1,8%, amb el qual s’aconsegueix congelar este impost.
 
El ple municipal de la Pobla de Vallbona ha aprovat la modificació de l'ordenança reguladora de l'impost sobre l'increment de valor dels terrenys urbans. Amb esta mesura es compensa la pujada d'un 40% l'impost de transmissions que suposava la supressió de la bonificació prevista per la llei.

La mesura beneficia especialment a la transmissió per herències, ja que amb l'eliminació de la bonificació prevista per la llei, els immobles amb més anys sense canviar de titularitat eren els més castigats. L'Ajuntament aplica en este cas dues reduccions que permeten mantindre igual l'impost.

En 2012, entrava en vigor la revisió cadastral al municipi que suposava un increment important dels valors dels immobles. Des d'aleshores s'estava aplicant una bonificació important a l'impost de transmissions que la llei permetia aplicar durant 5 anys i que finalitzava en 2016 sense possibilitat de pròrroga.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon