Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Delegació per a la Memòria Històrica de Diputació mostra el programa “La Memòria a la biblioteca” i el cicle de Memòria Històrica del Teatre Escalante.


La Diputada Rosa Pérez Garijo, el dijous que ve, 15 de desembre en el Saló Gregorio Mayans del MuVIM, a les 19 hores. com a Delegada de Memòria Històrica de la Diputació, presentarà el programa “La Memòria a la biblioteca” i el cicle de Memòria Històrica del Teatre Escalante.

En l'acte estaran també presents Carmen Amoraga, Directora General de Cultura i Patrimoni i Aitor Fernández dirctor, productor i coguionista del documental 'Vencidxs'

'Vencidxs' ha sigut autogestionat per un equip multidisciplinari de persones compromeses amb aquest projecte i treballant durant més de tres anys, que ha aconseguit els recursos econòmics sense l'ajuda de subvencions ni finançaments privats.


la Diputada Rosa Pérez Garijo- (EUPV)
EL CICLE AL TEATRE ESCALENTE 

El Escalante Centre Teatral, dependent de la Diputació de València, presenta aquest desembre una programació que, per primera vegada dins de les seues més de tres dècades de recorregut, s'obri al públic adult amb el seu Cicle Memòria Històrica.

Entroncar amb el nostre passat, ja siga aquest real o imaginat, és el que articula el cicle de Memòria Històrica, que arribarà del 20 al 22 de desembre al Teatre El Musical (TEM)– espai al que s'ha traslladat la programació fins que acaben les obres de l'edifici- amb 4 espectacles que examinen el món amb una visió crítica.

Programats per l'actual director del Escalante, Josep Policarpo, el cicle s'obrirà amb ‘La pedra fosca’, de Centre Dramàtic Nacional i Lazona Teatre. Una vibrant peça sobre la memòria com a espai de justícia i la necessitat de redempció, amb text d'Alberto Conejero, reconeguda amb 5 Premis Max: Millor espectacle teatral, autoria, adreça, disseny escènic i il·luminació (20 desembre-20:00h-TEM).



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal