Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana va entregar els guardonats dels premis Ciutadanía que van nàixer al 2008

  • Els guardo ata dels premis van nàixer en 2008, coincidint amb el 50 aniversari del municipi després de la segona independència de l'Eliana.
Entre els assistents es trobaven l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, representants de la Corporació Municipal, i els membres del jurat que designa cada any als premiats (Ricardo Arnau, Lourdes Coll, Jose Cerezo, Vicent Roncero, Conxa Montaner i Rafa Desco), així com membres d'associacions i de la societat civil local. La conductora de l'acte, Pilar Galán, va donar pas al primer edil de l'Eliana qui va iniciar el seu discurs parlant de la importància dels premis, atès que "reconeixen a veïns i veïnes que amb els seus valors i actes conformen la identitat del nostre poble" i també va tindre paraules de reconeixement i estima per a tots els amics i familiars dels premiats "que segurament heu contribuït molt perquè hui reben aquest guardó".

En les portes del Consistori un conjunt de dolçainers i tabaleters donaven la benvinguda a tots els assistents en els prolegòmens de l'acte, mentre que a l'interior, el Cor de Cambra de l'Eliana va amenitzar un acte que va tindre lloc en un saló de plens abarrotat.

Després de la motivació dels premis, un a un, van ser nomenats els veïns obsequiats d'enguany, rebent de mans del jurat el seu guardó a més d'un poema escrit per a l'ocasió per l'escriptor local Víctor Iñúrria. Els protagonistes van mostrar les seues paraules d'agraïment i satisfacció en una jornada que veien reconeguda les seues reeixides trajectòries en els diferents àmbits:

  • Premi Ciutadania al millor expedient acadèmic de l'IES 2015-2016 (Begoña Ruiz Alonso).
  • Premi Ciutadania Esports –compartit- (Club de Coloms Esportius de l'Eliana i Àlvar Gimeno Soria).
  • Premi Ciutadania Comerç/Empresa (Papereria-Llibreria Montaner)
  • Premi Ciutadania Educació (María José Marco Andrés)
  • Premi Ciutadania Cultura (Centre d'Estudis Locals de l'Eliana)
  • Premi Ciutadania al Ciutadà Exemplar (José María Ángel Batalla).
Un dels moments més emotius del matí va ser el lliurament del premi ciutadania al Ciutadà Exemplar a l'actual Director General d'Emergències del Consell de la Generalitat, Jose María Ángel. L'actual alcalde, Salva Torrent, feia lliurament al seu antecessor en el càrrec, des de 1998, del reconeixement cívic més rellevant del consistori del Camp de Túria. El exalcalde va tindre paraules de record i agraïment cap a totes les persones que "em van acompanyar en el camí de la política municipal i em van fer experimentar una de les millors etapes de la meua vida".
Els Premis Ciutadania que lliura l'Ajuntament de l'Eliana, es van crear amb motiu dels actes commemoratius del 50 aniversari de la independència del municipi. Es tracta d'uns guardons que van nàixer amb la voluntat de reconèixer a aquelles persones i col·lectius que, amb el seu esforç i dedicació, han influït positivament en el desenvolupament de l'Eliana i en la pròpia convivència ciutadana.
 
 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon