Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Reunió de tècnics dels Ajuntaments de Camp de Túria en la Mancomunitat per a unificar agendes i projectes

La Mancomunitat Camp de Túria ha reunit en les seues instal·lacions als/les tècnics/as de joventut dels diferents ajuntaments que conformen l'ens supramunicipal. En la reunió que ha sigut dirigida pel Tècnic de Joventut de Mancomunitat també ha participat la presidenta de l'ens, Mª Dolores Celda.

Entre altres assumptes, s'han tractat diferents aspectes que hauran de posar-se en comú en el Inforum, trobada de tècnics de joventut a nivell autonòmic que enguany es va a celebrar en Benicàssim, dimecres que ve i dijous.

A més, els presents han plantejat la necessitat de crear un agenda comuna en tots els pobles on apareguen totes les activitats relacionades amb la joventut i se li puga donar difusió comarcal. En aquest sentit, també s'ha parlat de crear una xarxa de recursos on els joves poden acudir a ella i sadollar les seues inquietuds.

Un altre dels aspectes que s'ha abordat és el tema de tenir a la disposició de la mancomunitat un diagnòstic del sector juvenil a nivell comarcal. Per a donar començament a actuacions i activitats és molt important saber el punt de partida inicial de cadascun dels municipis.

La pròxima reunió d'aquesta comissió de treball serà dilluns que ve dia 21 a les 10.00h. del matí i es posaran en comú tot el tractat en el Inforum. A més, s'ha concretat que el tercer dilluns de cada mes aquesta comissió de joventut es reunirà per a seguir avançant en polítiques de joventut a nivell comarcal.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon