Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

‘Noves eines per a la valoració de la contaminació lumínica’ que se celebraran en el Castell, organitzades pel vicerectorat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Riba-roja i la Diputació de València.

La Universitat de València a través del vicerector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, Jorge Hermosilla col·labora activament amb l’Ajuntament de Riba-roja, i dimarts que ve 29 de novembre obrirà les jornades ‘Noves eines per a la valoració de la contaminació lumínica’ que se celebraran en el Castell, organitzades pel vicerectorat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Riba-roja i la Diputació de València.
 Les jornades, a les que assistiran especialistes en la matèria, tractaran sobre la repercussió de la contaminació ambiental produïda per l’emissió de llum directa o indirecta cap a l’atmosfera i l’establiment de mesures d’estalvi energètic.




L’Ajuntament optarà a la convocatòria de les ajudes EDUSI, d’Estratègies de Desenrotllament Urbà Sostenible i Integrat. 
L’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga i el vicerector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, Jorge Hermosilla s’han reunit este matí en la seu del Vicerectorat per a avançar en el desenrotllament de nous projectes de futur per a Riba-roja.

Durant la trobada, ambdós responsables han coincidit en la importància d’elaborar un document concret i sistemàtic, amb caràcter estratègic, que ajude a planificar i dirigir les actuacions, des de la reflexió, amb uns reptes i objectius a aconseguir i des de les diferents visions sectorials; físiques, ambientals, urbanístiques, econòmiques, socials, que aconseguisquen un municipi ‘intel·ligent, sostenible i integrador’.

A fi de poder accedir a les convocatòries de finançament a través de Fons Europeus, el disseny d’una Estratègia de Desenrotllament Urbà Sostenible i Integrat haurà de respondre a objectius temàtics, dels quals, l’Ajuntament de Riba-roja ja ha manifestat la seua intenció  de centrar els seus esforços en la ‘conservació i protecció del medi ambient i promoció de l’eficiència dels recursos’.

Paral·lelament, s’ha avançat en altres aspectes com el Pla Estratègic per a Riba-roja i en
 la possibilitat de desenrotllar una Càtedra en l’àmbit de la Innovació.

Foto de la reunió de hui

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon