Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les rutes de senderisme que organitza Benaguasil estan sent molt bé acollides pels veïns

 La primera de les rutes va tenir lloc el passat 2 d'octubre pels voltants de Gatova-Ruta dels Molins-Pique de l'Àguila.

L'Ajuntament de Benaguasil ha organitzat  rutes de senderisme que es desenvoluparan durant els pròxims mesos, reprenent-se d'aquesta manera una activitat que des de fa 3 anys compta amb una gran acceptació per part dels nombrosos veïns que al llarg d'aquest temps han participat en aquesta activitat cultural i esportiva.



La primera de les rutes va tenir lloc el passat 2 d'octubre pels voltants de Gatova-Ruta dels Molins-Pique de l'Àguila. Els participants van recórrer un total de 8,5 kilometros, podent admirar al llarg de tot el recorregut nombrosos molins i fonts, així com van quedar impressionats amb les vistes de la Calderona. La següent ruta va tenir lloc el 30 deoctubre per Estivella-Beselga-Mirador del Garbí, i va tenir una participació de 70 persones. A les 8 del matí s'engegava l'autobús, que va portar als senderistes fins al lloc d'inici de la ruta on els esperaven els 12 quilòmetres de recorregut amb un nivell de dificultat mitjana.

El programa de senderisme finalitzarà a la fi de novembre amb una ruta per Begís. El regidor d'Esports, Alfonso Faus, ha destacat que es tracta “d'un programa totalment consolidat, amb alta demanda d'usuaris ja què són rutes de marcat caràcter familiar, i dirigides a descobrir les nombroses sendes existents en la província, per la qual cosa són assequibles a qualsevol edat i condició física”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon