Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana s'adhereix al Dia Internacional de la Violència contra la dona el 25 de novembre

Amb motiu del DIA INTERNACIONAL DE L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LA DONA, es convoquen a L'Eliana  actes que se celebraran el divendres, 25 de novembre de 2016, en l'Auditori Municipal a les 9.30 hores i després a les 11.00 hores en la Plaça País Valencià.

DIA 24 DE NOVEMBRE
IES de l'Eliana_11.15h_Xarrada.
"Noves relacions: noves tecnologies, les xarxes socials i les noves formes de violència de gènere", dirigida a l'alumnat de Formació Professional Bàsica a càrrec de Mariela López-Guitián Badenes, llicenciada en ciències de l’informació. La xarrada s'emmarca dins del programa de la Diputació Provincial de Formació de la Dona.

DIA 25 DE NOVEMBRE
Auditori Municipal
9.15h Recepció, presentació de l'acte i minut de silenci.
9.30h Xarrada "No sóc una princesa" a càrrec d'Empar Aguado Bloise, professora del departament de sociologia i antropologia social de la Facultat de Ciències Socials de València. La xarrada s'emmarca dins del programa de la Diputació Provincial de
Formació de la Dona.

Projecció de curts per a la igualtat.
“Solo sé que no sé nada”, empoderament de la dona, premiat en 2012.

“Un billete a nunca jamás”, la desvaloració de la dona en l'entorn familiar, premiat en 2016.

11.00h Eixida en marxa cívica, cap a la plaça del País Valencià, on farem la concentració i lectura de manifestos per part de les associacions cíviques del municipi i els centres escolars.

En la Plaça_Ordre de lectura
• Guàrdia Civil i Policia Local
• Regidor d'Ocupació, Igualtat i Drets Socials, Jose Lorente
Marco
• Alcalde-presidente de l'Ajuntament de l'Eliana, Salvador
Torrent i Catalá
• Col·legi IALE
• IES l’Eliana


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon