Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona demanarà subvencions a la Generalitat Valenciana per a la rehabilitació del Triquet Municipal.

L'alcalde, Josep Vicent Garcia, i la regidora d'Esports, Iris Marco, s'han reunit esta setmana amb el Director General d'Esports, Josep Miquel Molla, per a presentar les línies de treball del consistori de cara al pròxim any.

Entre altres projectes, la Pobla de Vallbona està treballant en l'adquisició del Trinquet Municipal, actualment és de propietat privada, poder convertir-lo en una instal·lació pública. L'Ajuntament vol a més millorar unes instal·lacions que el pas dels anys han anat deteriorant i poder fer una rehabilitació del trinquet. En este sentit, l'alcalde de la Pobla assegura que han trobat la predisposició de la Direcció General d'Esport per col·laborar amb el finançament d'esta obra.

Des del consistori s'han realitzat en l'actual legislatura una sèrie d'actuacions de cara a fomentar tant la pràctica esportiva de la pilota com el joc professional. En este sentit s'ha firmat un conveni amb Val-Net pel qual cada setmana es juga una partida professional al trinquet municipal i s'han acollit esdeveniments esportius de primer nivell.

A més de la rehabilitació del trinquet municipal, l'Ajuntament demanarà subvencions per a la creació de circuits pedestres periurbans, per a l'organització d'esdeveniments esportius i per a la realització de projectes d'esport d'integració a persones amb diversitat i el foment de l'esport femení.

Josep Vicent Garcia ha destacat l'interés a poder treballar de manera conjunta amb la Conselleria i poder acollir-se a les seues línies d'ajuda. «La Generalitat Valenciana arrossega un dèficit en inversions esportives que ve dels anys d'abandonament de l'anterior govern i que ens manté a la cua de tot l'estat, però ara s'està fent un esforç en noves línies de subvencions esportives i la Pobla volem ser un dels municipis que puga aprofitar-se d'elles. Tenim molts projectes de cara a l'any que ve i volem que s'incloguen dins les ajudes que dóna la conselleria» ha destacat l'alcalde.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal