Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Ruta de la Salut de Diputació visitarà aquesta setmana San Antoni de Benaixeve


A Sant Antoni estarà el 10 de novembre San Antonio de Benageber

Según Ayuntamiento será de 17 a 20 horas en el Centro Médico

En les estacions es realitzen proves consistents en preses de tensió, determinacions de glucèmia, electrocardiogrames, espirometries, oximetries, cooximetries, càlcul de risc de fractura òssia, antropometries, bioimpedències i qüestionaris sobre el seguiment de dieta mediterrània. Al mateix temps  diferents xarrades sobre diferents aspectes de salut.


En les visites ja fetes, s'han oferit consells i informació sobre estils de vida saludables i els diferents programes de garbellat i de prevenció de patologies que ofereix la xarxa pública sanitària.

La Ruta de la Salut és una iniciativa de l'Àrea de Benestar Social de la Diputació de València que es desenvolupa des de 2014 amb la col·laboració dels professionals de l'Hospital General Universitari de València, l’objectiu de la qual és incrementar l'esforç per la salut preventiva que es dóna a la població valenciana. 

Es tracta d'una activitat preventiva i pedagògica a la qual estan assistint fonamentalment persones majors de les diferents poblacions, encara que està oberta a totes les edats. 

La Ruta de la Salut 2016 ha continuat el seu recorregut per Turis, Benirredrà, Benissuera, l'Alqueria de la Comtessa, Algemesí, Corbera, Paiporta, la Granja de la Costera, Picassent, Bolbaite, Torrent, Beniatjar, Montserrat, Agullent, Serra i Gavarda. Els veïns d'aquestes localitats s'han acostat a les estacions de Cardiologia, Pneumologia, Rehabilitació, Reumatologia i Nutrició, ateses per metges, infermers i nutricionistes de l'Hospital General Universitari de València. 

D’altra banda, la Ruta de la Salut visitarà aquesta setmana  Sant Antoni de Benaixeve


A Sant Antoni, segons informa Diputació, estarà el dijous 10 de novembre San Antonio de Benageber  Según Ayuntamiento será de 17 a 20 horas en el Centro Médico

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal