Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla asfalta 1500 metres per a millorar el pàrquing de Poeta Llorente

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona inicia les obre i els treballs que han començat esta setmana i permetran asfaltar una superfície de 1.500 metres quadrats per al seu ús com aparcament.

Es tracta d'un solar situat en un dels carrers comercials més importants del poble i que presenta una gran dificultat d'aparcament. Per incentivar el comerç local i facilitar als clients fer les compres al municipi, l'Ajuntament millorarà un pàrquing que fins ara era de terra i que presentava nombroses deficiències, entre d'altres l'acumulació de tolls d'aigua durant les pluges.

L'aparcament disposa d'una superfície de 1.500 metres quadrats i tindrà cabuda per a 60 cotxes, places per a motos i aparcament de bicicletes. A més, es reservarà espai per a l'aparcament de persones amb diversitat funcional que voran millorada també l'accessibilitat. Para incrementar la seguretat dels usuaris i vehicles, s’instal·larà enllumenat públic que fins ara no existia. El pàrquing suposarà una inversió de 23.000 euros.

El regidor d'urbanisme ha manifestat la voluntat que amb este aparcament «es milloraran les condicions i la competitivitat del comerç local en facilitar que els clients puguen aparcar el seu cotxe a prop de les tendes. Esperem que els resultats d'esta inversió comence a notar-se ja de cara a la campanya de Nadal. També volem fer accessibles tots els espais públics i este aparcament, tal com estava, no el podien utilitzar persones en cadira de rodes.»

El projecte inclou també millorar la senyalització de l'aparcament i augmentar la seua visibilitat de cara a potenciar l'ús. Per això, s'ha eliminat el mur que el separava amb el carrer Poeta Llorente i s'amplia l'accés dels vianants.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon