Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Jornada de 'Coordinació en salut mental' de la Mancomunitat Camp de Túria un punt de partida per a compartir experiències

La Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat hui dimecres 30 de novembre la Jornada de Formació en l'àmbit de la Salut Mental que porta per títol ‘Coordinació en salut mental: trencant parets, traçant ponts’.
moment de les jornades


Es tracta d'un fòrum de trobada on tècnics i responsables polítics intentaran donar resposta a la necessitat formativa d'aquells professionals que treballen en els àmbits de Salut Mental i els Serveis Socials municipals. Es tracta també de crear un punt de trobada en el qual poder convergir i compartir diferents experiències que puguen ser utilitzades com a suport i reflexió per a la pràctica conjunta de professionals.

El departament de Benestar Social de la Mancomunitat Camp de Túria a través d'una acció comunitària obri noves línies de treball i comença a submergir-se en l'àmbit de la Salut Mental. El Seafi, Servei Especialitzat d'Atenció a Família i Infància, és un recurs mancomunat que treballa en la prevenció, atenció i tractament de les problemàtiques familiars quan existisquen menors en situació de risc o amb mesures jurídiques de protecció.

La jornada ha sigut inaugurada per la diputada de l'Àrea de Benestar Social de la Diputació de València, Mercedes Berenguer; per la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Mª Dolores Celda; per l'alcalde de Llíria, Manuel Civera; i pel Gerent de l'Àrea Arnau-Llíria, Juan Domene.

El programa ha comptat amb tres conferències; la primera d'elles versava sobre ‘L'Oficina de Salut Mental de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública: Estratègies de Salut Mental 2016-2020; l'encarregada de desenvolupar-la ha sigut Begoña Frades, psiquiatra i coordinadora de l'Oficina de Salut Mental de la conselleria.

La segona conferència ha explicat el model del Programa Pentagrama, les ponents han sigut Fina Navarro com a Coordinadora-Psicòloga de Serveis Socials de l'Ajuntament de Llíria i Eva Gorriz com a pedagoga del Programa Pentagrama.

L'última xarrada ha sigut a càrrec de Gloria Bezares, treballadora social USM de la Malvarrosa, Àrea Hospital Clínic i ha desenvolupat el cas de la Xarxa del Marítim, un exemple de treball en Salut Mental.

Inauguraci
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon