Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Este dilluns s'ha firmat l'adjudicació de les obres d'ampliació del Centre de Salut de la Pobla de Vallbona


La Generalitat Valenciana, a través del DOGV, ha publicat a data 7 de novembre l'adjudicació i formalització del contracte que permetrà augmentar la capacitat actual de l'immoble i el nombre de sales d'atenció als pacients.
La inversió en el Centre de Salut serà de 504.000 euros i permetrà ampliar la primera planta de l'edifici. A la banda dreta de l'immoble es construiran 9 sales de consulta que s'uniran amb la planta baixa a través d'una nova escala i un ascensor per facilitar l'accésdels usuaris. A més, l'ampliació actual quedarà connectada per un corredor a la que ja existix en la primera planta de l'edifici.
Des de l’Ajuntament es mantenen negociacions amb la Conselleria per a quèl’ampliació de la superfície del Centre de Salut vinga acompanyada de més personal sanitari per a millorar els servicis.
Amb l'adjudicació de l'obra es dóna resposta a una demanda de la Pobla que s'havia encallat durant anys. En 2009, la Generalitat va incloure l'ampliació del Centre de Salut en els pressupostos autonòmics. El 28 de desembre de 2010 es licitava l'obra però el març de 2012 es renunciava al contracte, deixant paralitzat tot el procés. No va ser fins a l'octubre de 2015, amb l'actual executiu de la Generalitat, quan s'aprovava una nova licitació de l'obra.

El regidor de Sanitat, Javier Nóvoa, ha manifestat la seua satisfacció perquè finalment comence l'obra i ha destacat el seguiment i l'interés que des del principi ha mostrat l'equip de govern municipal. Nóvoa ha lamentat la deixadesa que va mostrar l'anterior equip de govern que va permetre que la Generalitat abandonara unes obres ja licitades i ha posat de relleu que «estaran vigilants perquè les obres complisquen amb tots els terminis i les molèsties per als usuaris siguen mínimes».
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon