Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Govern de Bétera estén la campanya contra la violència de gènere, ahir va estar en el mercat

 La regidora Maite Bes (PSPV-PSOE) explicà que "l'objectiu de la campanya és sensibilitzar tota la població a través d'actes com este, on les pròpies dones s'han manifestat i han donat la seua opinió. La majoria coincideixen: cal conscienciar la gent sobre la lacra que és la violència de gènere". 



Dimarts els veïns que visitaren el mercat de l'Albereda van poder unir-se a la campanya contra la violència masclista que impulsa la regidoria de la Dona i Igualtat. Dones i homes es fotografiaren amb una pancarta on es podia llegir "Bétera contra la violència de gènere. No estàs sola" i recolliren informació al respecte.

Bes reiterà que "el que importa és sensibilitzar per contrarestar eixa lacra. La violència és una vergonya per a la societat en qualsevol de les seues manifestacions". La regidora es mostrà orgullosa d'haver participat amb molts veïns i veïnes de Bétera en la marxa contra la violència de gènere de València que reuní el passat dissabte a més de 7.000 persones.

L'alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, i altres regidors de la corporació s'han fotografiat amb el cartell contra la violència masclista.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon