Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera reclama al Consorci Valencià d'Interior el compliment de les seues obligacions en la recollida de residus

El Consorci València Interior s’encarrega de la recollida selectiva de residus a Bétera. Però ja fa mesos que des de l’ajuntament detecten que els contenidors apareixen envoltats de residus, sobretot cartrons. Per això, el consistori ha fet un requeriment al Consorci perquè informe d’esta situació i li done solució.

Joano Baudés (Compromís), regidor de Medi Ambient, recorda que al reglament s’especifica que  “el servei de recollida haurà d'arreplegar els desbordaments com els residus d'envasos lleugers i paper cartró dipositats en l'entorn immediat dels contenidors”. De fet, el passat 22 de juliol, l’ajuntament ja va sol·licitar al Consorci una informació detallada del servici, amb els dies i horaris de recollida habitual.

Com que encara no s'ha rebut resposta i les deixalles continuen al carrer, des de l’alcaldia de Bétera han remés un nou escrit reclamant una contestació a la petició del 22 de juliol, i demanant que es complisca estrictament el reglament del servici de recollida selectiva a tot el terme de Bétera, incidint en allò que respecta a la neteja dels voltants dels contenidors de cartró, ja que com remarca el regidor Baudés, “queda molt clar que el Consorci té l’obligació de recollir tot aquell cartró que es trobe en les immediacions dels contenidors de residus”

imatge d'arxiu

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon