Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un error administratiu de la Diputació obliga a La Pobla a presentar un recurs per a recuperar una subvenció

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona presentarà este dimecres un recurs davant l'exclusió en la campanya de subvencions a Ajuntaments de València amb destinació a Col•leccions Etnogràfiques, Jaciments Arqueològics i Ruta dels Ibers, any 2016. El consistori presentarà el recurs de reposició davant la Junta de Govern de la Diputació de València perquè esmene una decisió que considera errònia.

El punt 5 apartat segon de la subvenció especifica que prèviament a l'exclusió de qualsevol municipi, cal requerir al consistori la documentació pertinent, un fet que no s'ha produït. La Diputació ha publicat l'exclusió de la Pobla de manera automàtica d'estes ajudes sense haver informat l'Ajuntament.

La Diputació havia exclòs la Pobla perquè no havia remés el certificat de l'IAE de 2015, una situació que hauria d'haver comunicat al consistori com sí que s'ha fet en la altres subvencions que ha tramitat durant els darrers mesos. Per això, l'Ajuntament espera que la Diputació rectifique esta decisió i poder ser inclosos en la Campanya de Subvencions.

La regidora, diputada i exalcaldesa del PP, Maria Carmen Contelles, va utilitzar aquest error per a denunciar en un comunicat  i acusar al govern local que en la nota denomina "cuatripartito" de "indolència" i  "paralisis"   que li  porta a "perdre" dues subvencions de la Diputació de València "al poble" en un mes per no complir correctament amb la tramitació.


La regidora de patrimoni, Beatriu Palmero, lamenta que la portaveu popular de la Pobla, Mari Carmen Contelles, «intenta fer demagògia amb el que és una errada administrativa de la Diputació. No és la primera vegada que intenta confondre els veïns donant la informació de manera parcial per interessos partidistes. La Pobla no ha perdut cap ajuda, ja que es pot recórrer la decisió i estem segurs que la Diputació ens inclourà en estes subvencions»





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon