Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Rosa Pérez inaugura el divendres 28 l'I Forum Participatiu sobre nou model valencià de Serveis Socials

La diputada d'Inclusió Social, Teatres i Memòria Històrica, Rosa Pérez Garijo, inaugurarà el I Fòrum Participatiu sobre el nou model valencià de Serveis Socials, organitzat pel Grup d'Estudis Socials Intervenció i Innovació (GESIIN), amb la col·laboració de la Delegació d'Inclusió Social de la Diputació, l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local i la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València. L'acte serà el divendres 28 d'octubre, de 9:00 a 14:00, en el Saló d'Actes de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València

En la inauguració participaran també el degà de la Facultat amfitriona, Ernest Cano, la presidenta del Col·legi Oficial de Treball Social de València, Elena Puig, i la professora universitària i investigadora de l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local, María Dolores Pitarch Garrido.

Per a la diputada provincial Rosa Pérez Garijo, “aquesta mena d’encontres i fòrums amb una metodologia participativa són de vital importància per a reflexionar juntes sobre els serveis socials que tenim i els serveis socials que necessitem”. “Cal posar les persones en el centre de les decisions públiques”, ha conclòs.

Aquest fòrum participatiu sobre Un Nou Model d’Indicadors Municipals en Serveis Socials és la presentació en públic de la conclusió de la investigació que s’ha estat realitzant en la comarca de l'Horta Nord amb l’ajuda de professionals del sistema i coneixedores/ors del territori objecte d’estudi.

La finalitat de la investigació és establir uns indicadors científics sobre necessitats en Serveis Socials des de la base territorial. Tanmateix, la utilitat d’aquesta ferramenta permetrà obtindre dades unificades sobre el Sistema Públic de Serveis Socials i també, propiciar un diàleg en cadascuna de les comarques a l’objecte d’ajudar a la planificació del sistema segons els paràmetres d’organització funcional i territorial de cadascuna.

La investigació s’ha realitzat baix el paradigma de la Investigació—Acció Participativa (IAP), fent protagonistes a les i els professionals del sistema, en donar indicacions reals i actuals sobre cóm deuria ser configurat el Nou Model Valencià de Serveis Socials. S’espera també que la metodologia participativa utilitzada siga la fórmula proposta per assolir aquest nou model basat en una planificació estratègica el més àmplia i inclusiva possible.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal