Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Millorar les instal·lacions de la piscina coberta costarà 325.637€ a l'Ajuntament de Bétera

L'Ajuntament de Bétera canviarà la deteriorada superfície que envolta el vas de la piscina coberta i reformarà els vestidors d'esta instal·lació esportiva municipal. 

En el plenari celebrat dilluns l'alcaldessa, Cristina Alemany, anuncià que es destinaran 195.367 euros d'una subvenció dels Plans Provincials d'Obres i Servicis (PPOS) i altres 130.269 euros de les arques municipals fins arrodonir el muntant de l'obra que puja a 325.637 euros. Al ple es portava a debat la ratificació de la resolució d'Alcaldia sobre sol·licitud d'ajuts als PPOS 2016. Compromís, PSPV-PSOE, Asamblea Bétera Ciudadana, Ciudadanos i el regidor no adscrit votaren a favor i PP i Mas Camarena-Cube s'abstingueren. 
Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon