Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de cinquanta botigues de Bétera ocupen les casetes de l'Albereda en la IX Fira de Comerç

Una mostra que ens ensenya el bo i millor del teixit productiu local. Divendres el Director General de Comerç i Consum, Natxo Costa, inaugurà la fira acompanyat per l'alcaldessa, Cristina Alemany, el regidor del ram, Augusto Sevilla, i el president de l'Associació de Comerciants de Bétera (ACB), David Carrasco. Fins diumenge els veïns de Bétera i la comarca tenen una bona oportunitat per aquirir els millors productes i servicis amb interessants descomptes.

Natxo Costa, Director General de Comerç, manifestà en la inauguració de la Fira de Bétera el compromís que té la Generalitat per protegir i fomentar les nostres botigues. Una apreciació que fou compartida en els parlaments de l'alcaldessa, Cristina Alemany, i del president de l'ACB, David Carrasco. "Els nostres comerços donen color, són la llum dels carrers de Bétera", digué Carrasco davant d'una Albereda transitada per gent amb ganes de conèixer els expositors i realitzar les primeres compres. Les autoritats recorregueren les més de cinquanta parades preguntant als comerciants sobre les particularitats de cada negoci.

Bétera viu un moment en el qual el comerç està unint-se amb força per fer front a les grans superfícies que hi ha al Camp de Túria i l'Horta. L'Associació de Comerciants i el consistori treballen per impulsar iniciatives que consoliden el teixit econòmic local i conciencien a tota la població de la importància de comprar al teu poble. El tracte directe, personalitzat, la proximitat, la qualitat dels productes i el benefici global per a Bétera formen part del discurs que ha de servir per revitalittzar i fer créixer el consum a casa nostra. L'Associació de Comerciants de Bétera ha passat en nou mesos de 72 associats a 121, un indicatiu clar de la unió del sector davant dels nous reptes.

La IX Fira de Bétera estarà oberta fins diumenge de vesprada. La regidoria de Comerç ha fletat autobusos gratuïts des de les urbanitzacions, per apropar els veïns de les rodalies fins al cor neuràlgic del municipi.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon