Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de la Pobla coordinarà l'atenció a persones LGTBI amb l'associació Lambda

A través del correu electrònic igualtat@lapobladevallbona.es, la Regidoria de Drets Civils i Igualtat posarà en contacte i de manera anònima a tot aquell que ho sol·licite amb Lambda. El Servei d'Orientació a la Diversitat s'encarregarà de donar suport a les persones LGTBI i a les famílies, suport psicològic i assessorament legal a les persones transexuals.

Mirall Camp de Túria es presentava fa una setmana a la Pobla com l'associació comarcal de les persones LGTB. Ho va fer aprofitant la vespra del Dia Internacional de l'Eixida de l'Armari i ha comptat des dels primers passos amb el suport de l'Ajuntament de la Pobla com destacava el seu president, Víctor Serra. L'objectiu és donar visibilitat i força al col·lectiu a escala comarcal i per això, Serra demanava el suport de la resta de municipis. El president de Mirall ha afirmat que «cal conscienciar a la societat en les diverses maneres d'estimar i sentir. L'objectiu és donar suport a les famílies i el seu entorn, ja que no és un camí fàcil, i prestar assessorament legal sobretot a les persones transexuals».

L'Ajuntament de la Pobla han firmat un acord amb l'associació Lambda que permetrà oferir una sèrie d'activitats gratuïtes al municipi. A més del Servei d'Orientació a la Diversitat, se celebraran xarrades i cursos d'orientació sexual en els col·legis i al personal de centres de treball com sanitaris, policia i personal docent. La regidora de Drets Civils i Igualtat, Regina Llavata, ha manifestat que «es prestarà tot el suport a l'associació perquè lluite pels drets del col·lectiu LGTB en la comarca, perquè encara queda molt a fer. No volem que ningú no se senta abandonat». A més del Servei d'Orientació a la Diversitat, es posarà en marxa una Biblioteca de Colors, amb activitats de contacontes i llibres adaptats per a educar des de la infància.

En estes iniciatives, l'Ajuntament comptarà amb el suport de l'Associació Lambda i la Diputació de València que permetran que moltes de les activitats que es realitzen a la Pobla puguen ser gratuïtes per als usuaris i l’Ajuntament, en estar subvencionades per l'administració provincial. 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon