Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de la Pobla coordinarà l'atenció a persones LGTBI amb l'associació Lambda

A través del correu electrònic igualtat@lapobladevallbona.es, la Regidoria de Drets Civils i Igualtat posarà en contacte i de manera anònima a tot aquell que ho sol·licite amb Lambda. El Servei d'Orientació a la Diversitat s'encarregarà de donar suport a les persones LGTBI i a les famílies, suport psicològic i assessorament legal a les persones transexuals.

Mirall Camp de Túria es presentava fa una setmana a la Pobla com l'associació comarcal de les persones LGTB. Ho va fer aprofitant la vespra del Dia Internacional de l'Eixida de l'Armari i ha comptat des dels primers passos amb el suport de l'Ajuntament de la Pobla com destacava el seu president, Víctor Serra. L'objectiu és donar visibilitat i força al col·lectiu a escala comarcal i per això, Serra demanava el suport de la resta de municipis. El president de Mirall ha afirmat que «cal conscienciar a la societat en les diverses maneres d'estimar i sentir. L'objectiu és donar suport a les famílies i el seu entorn, ja que no és un camí fàcil, i prestar assessorament legal sobretot a les persones transexuals».

L'Ajuntament de la Pobla han firmat un acord amb l'associació Lambda que permetrà oferir una sèrie d'activitats gratuïtes al municipi. A més del Servei d'Orientació a la Diversitat, se celebraran xarrades i cursos d'orientació sexual en els col·legis i al personal de centres de treball com sanitaris, policia i personal docent. La regidora de Drets Civils i Igualtat, Regina Llavata, ha manifestat que «es prestarà tot el suport a l'associació perquè lluite pels drets del col·lectiu LGTB en la comarca, perquè encara queda molt a fer. No volem que ningú no se senta abandonat». A més del Servei d'Orientació a la Diversitat, es posarà en marxa una Biblioteca de Colors, amb activitats de contacontes i llibres adaptats per a educar des de la infància.

En estes iniciatives, l'Ajuntament comptarà amb el suport de l'Associació Lambda i la Diputació de València que permetran que moltes de les activitats que es realitzen a la Pobla puguen ser gratuïtes per als usuaris i l’Ajuntament, en estar subvencionades per l'administració provincial. 


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon