Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla: Entre les millores de l'Escoleta Infantil s'ha instal·lat un aula de psicomotricitat

També i dins del programa d'inversions, s'està rehabilitant l'estructura metàl·lica del centre que es trobava oxidada i donat color per a fer-la més atractiva per als xiquets.

L'Escoleta Infantil Municipal disposarà enguany dels primers llibres en valencià per als xiquets. La Regidoria d'Educació ha adquirit 80 volums d'editorials valencianes adaptades a la primera etapa educativa. Els llibres treballen els colors, les formes, els hàbits i conceptes com la família entre d'altres. D'esta manera es complementa l'oferta educativa en la nostra llengua, ja que fins ara, l'Escola Infantil només disposava de llibres en castellà. L’escoleta s’adapta així a l’entorn bilingüe en valencià i castellà a més de començar la introducció de l’anglés a través de jocs i cançons.

A més, des de la regidoria d'Educació s'han fet una sèrie d'inversions destinades a renovar el material didàctic i jocs què disposa. S'han invertit més de 1.300 euros que permés renovar els jocs del pati que en molts casos es trobaven deteriorats o trencats.

També a través del Pla d'Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València, s'han fet millores al pati en separar en tres àrees diferents les zones segons els trams d'edat del centre. A més s'ha fet un espai per als menuts de 0 a 1 any perquè puguen eixir al pati de manera separada.


Entre les millores, s'ha fet una aula de psicomotricitat perquè els xiquets puguen fer exercicis de desenvolupament de les habilitats motrius bàsiques a través de cirucits i altres activitats.

 L'Escola Infantil Municipal amplia també el servei del gabinet psicopedagògic. A partir d'ara no només s'acudirà en cas què se sol·licite per a l'atenció d'algun alumne, sinó que les  professionals tindran un seguiment setmanal de tots els xiquets.

A tot açò se suma com a novetat les classes d’Estimulació Musical Primerenca, amb músics especialitzats i instruments reals. L’objectiu és estimular la seua capacitat escolar, atenció, sensibilitat, memòria visual i auditiva.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon