Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els municipis pels quals travessa la línia de trinxeres 'La Immediata' aproven els estatuts de la seua associació

La reunió de representants polítics i tècnics celebrada a Riba-roja on també participaren membres de Rafelbunyol, el Puig, Nàquera, Montcada, Paterna, l'Eliana i Sant Antoni de Benaixeve. En la reunió de treball s'anuncià que també s'incorporen altres municipis del Camp de Túria, com ara Bétera, Llíria, la Pobla de Vallbona i Vilamarxant. Els estatuts de l'associació hauran de ser aprovats per ple en cada poble.

L’associació és un ens de participació dels ajuntaments de municipis vinculats a la línia defensiva Puig-Els Carasols, a fi de promoure accions, mesures i programes d’actuació que perseguisquen l’estudi, protecció i rehabilitació de la línia de defensa, així com la coordinació intermunicipal de les activitats ecoturístiques, culturals, socials i educatives del patrimoni arqueològic i la recuperació de la memòria històrica de "la Immediata".

Per a això, l’associació desenvoluparà diverses activitats com la difusió del coneixement del seu valor històric entre els seus veïns, es fomentarà com a recurs didàctic dins del marc de la denominada ‘Cultura de la Pau’ i es realitzaran campanyes, jornades i activitats de sensibilització en matèria de recuperació de la memòria històrica. Paral·lelament, es promourà la recerca d’inversions econòmiques per a la gestió, conservació i millora de "la Immediata".

Els municipis hauran de passar per ple els estatuts per a la seua aprovació i a principis d’any es firmarà l’acta fundacional.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon