Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El 14 de novembre el jurat escollirà els guardonats i els Premis Comtessa Maria de Luna de La Pobla de Vallbona

Fins a 26 entitats culturals, festives i associacions de veïns han participat enguany en la reunió per a formar part del jurat que ha d'atorgar estos reconeixements que el municipi fa cap als seus veïns més destacats. convocades per l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona.

El jurat que s'ha estat escollit per sorteig i el conformaran la Clavaria de la Verge del Rosari de la III Caseta, la Clavaria de Sant Sebastià, La Unió Democràtica de Pensionistes, l'associació solidària ACFIVA, el grup Scouts Alba i la Falla de l'Hort. El jurat el completen el regidor de Festes i Música, Fran Esteban, la regidora d'Educació, Regina Llavata i el tècnic cultural de l'Ajuntament.

Els premis Comtessa Maria de Luna reconeixen els veïns que han destacat en mèrit Social, Cultural, Pedagogia i coneixement, Lletres i divulgació i Ambaixador. Les candidatures estan obertes perquè els ciutadans puguen presentar les propostes d'aquells que consideren que mereixen el premi. Els formularis estan penjats a la web de l'ajuntament i es poden presentar per correu electrònic i a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà fins al pròxim 6 de novembre.

El 14 de novembre el jurat escollirà els guardonats i els Premis Comtessa Maria de Luna es lliuraran el pròxim 10 de desembre en una gala que se celebrarà a la Casa de la Cultura.

Estos premis els organitzen de manera conjunta les regidories de Música i Festes, Cultura i Educació.

cartell de l'edició 2015
 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon