Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Diputació posa a disposició de tots els municipis una plataforma de participació i col·laboració ciutadana


Amb ella, la ciutadania podrà proposar, modificar, discutir i votar mesures i objectius, facilitant la relació i col·laboració entre ajuntaments i ciutadans, de manera que “qualsevol ciutadà tinga accés a les decisions del govern sense necessitat de formar part de l'administració ni d'un partit polític”, segons ha explicat Roberto Jaramillo.
 
Amb l'objectiu d'impulsar el desenvolupament local i la democràcia participativa, la Diputació de València, a través de la Delegació de Transparència i Govern Obert que encapçala el diputat Roberto Jaramillo, treballa intensament per a posar a la disposició dels ajuntaments de la província una plataforma de participació i col·laboració ciutadana.

Es tracta d’una plataforma adaptada a les necessitats dels municipis de la província, bilingüe i connectada al padró municipal d'habitants que ja proporciona la Diputació de València a quasi 200 ajuntaments que podran beneficiar-se directament d'aquest projecte sense inversió addicional.
 
I és que, com recorda el diputat, “el nostre compromís és que tot allò que engeguem en matèria de transparència en la Diputació, i dins de les nostres possibilitats, es cree i dissenye pensant que també puga ser usat i reutilitzat pels ajuntaments de la província de València, per a aconseguir un major impacte dels nostres esforços i dels recursos públics”.
 

 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal