Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Dancig Forward, nascut a La Pobla reuneix prop de 300 alumnes a l'assaig obert de València

Dins de les peces que l'associació VDF està representant en la gira d'enguany, els alumnes han pogut vore un fragment de «La Bella Durmiente», del coreògraf francés del Ballet M. Pepita;  «Tan lejos tan cerca», de la coreògrafa il·licitana Asun Noales; «Vous Avez dit Bizarre?», del coreògraf francés Cyprien Emanuelli i «Episodis» del coreògraf de la Pobla Joan Crespo.  

L'associació València Dancing Forward ha actuat este dilluns al matí per a prop de 300 escolars de la Pobla de Vallbona. En concret han estat els alumnes de cinquè i sisè de primària dels col·legis Sant Josep, Lluís Vives, El Campés i de sisè de Sant Rafael. La iniciativa pretén acostar la dansa als alumnes més joves i fomentar la sensibilitat cap a una de les disciplines menys conegudes de les arts escèniques.Els alumnes han pogut conéixer els diferents moviments dins de la dansa i les diferències que hi ha entre l'estil clàssic, amb moviments més centrats en la part superior del cos, i el neoclàssic, centrats en la part inferior. Es tracta d'una activitat didàctica que han patrocinat de manera conjunta les regidories d'Educació i Joventut.

La companyia València Dancing Forward ha actuat este diumenge a la Pobla dins la seua gira del programa VDF 2016 amb una assistència d'uns 300 espectadors. Es tracta d'un espectacle de dansa que compta amb l'actuació de 12 ballarins nacionals i europeus. L'associació està fundada per Elizabeth Taberner, Laura Bruña i el coreògraf de la Pobla Joan Crespo. La iniciativa, que s'ha posat en marxa enguany, pretén ser un pont entre els estudis de dansa i les companyies professionals. Els 12 ballarins han estat seleccionats de tot Europa i compten amb una beca de l'associació per a poder realitzar esta Gira.
Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon