Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

CCOO PV crida a secundar les convocatòries de Pobresa Zero i #NOalTTIP

La pobresa i la desigualtat són cada vegada més extremes, intenses i cròniques. És urgent canviar aquest sistema que genera riquesa per a l'1% i un empobriment generalitzat per a la resta de la població, tant dins com fora de l'Estat espanyol. Un sistema que fomenta la guerra per al control geoestratègic dels recursos, destrueix la naturalesa i incrementa les desigualtats socials.

Sabem quins són els problemes i coneixem moltes de les seues causes estructurals; també sabem que hi ha solucions reals i factibles. Llancem un missatge clar als nostres representants polítics: acabar amb la pobresa i les seus causes és possible. És una decisió i compromís polític.

Denunciem que les persones i el planeta són la primera cosa. Denunciem les causes que originen pobresa i desigualtat, ens sumem a les reivindicacions de diferents col·lectius per frenar l'avanç d'acords comercials com el TTIP, el CETA o el TiSA que s'estan negociant a esquena de la ciutadania.

"No deixem ningú enrere, contra la pobresa justícia fiscal"

"El planeta i les persones primer sobre de les multinacionals. No a la pobresa. No a la desigualtat. No al CETA, no al TTIP".

València: 18 hores, manifestació des de la plaça Alfons el Magnànim.

Castelló: 12.30 hores, concentració a la plaça Santa Clara de Castelló.

Alacant: 18 hores manifestació des de la plaça 25 de maig; 19 hores concentració en La Concha (Esplanada).
 
 
 
 
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon