Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

CCOO PV crida a secundar les convocatòries de Pobresa Zero i #NOalTTIP

La pobresa i la desigualtat són cada vegada més extremes, intenses i cròniques. És urgent canviar aquest sistema que genera riquesa per a l'1% i un empobriment generalitzat per a la resta de la població, tant dins com fora de l'Estat espanyol. Un sistema que fomenta la guerra per al control geoestratègic dels recursos, destrueix la naturalesa i incrementa les desigualtats socials.

Sabem quins són els problemes i coneixem moltes de les seues causes estructurals; també sabem que hi ha solucions reals i factibles. Llancem un missatge clar als nostres representants polítics: acabar amb la pobresa i les seus causes és possible. És una decisió i compromís polític.

Denunciem que les persones i el planeta són la primera cosa. Denunciem les causes que originen pobresa i desigualtat, ens sumem a les reivindicacions de diferents col·lectius per frenar l'avanç d'acords comercials com el TTIP, el CETA o el TiSA que s'estan negociant a esquena de la ciutadania.

"No deixem ningú enrere, contra la pobresa justícia fiscal"

"El planeta i les persones primer sobre de les multinacionals. No a la pobresa. No a la desigualtat. No al CETA, no al TTIP".

València: 18 hores, manifestació des de la plaça Alfons el Magnànim.

Castelló: 12.30 hores, concentració a la plaça Santa Clara de Castelló.

Alacant: 18 hores manifestació des de la plaça 25 de maig; 19 hores concentració en La Concha (Esplanada).
 
 
 
 

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon