Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera posa en marxa un Pla d'Ocupació Local per a donar ocupació temporal a persones aturades

Des del dijous 20 d'octubre i fins al divendres 28 es poden presentar les sol.licituds per a optar a les 20 places d'operari-peó d'oficis múltiples que l'Ajuntament de Bétera ha tret a concurs. L'objectiu d'este Pla d'Ocupació Local és, segons el regidor del ram, Augusto Sevilla (Asamblea Bétera Ciudadana), "donar cobertura a famílies en situació econòmica precària, i oferir els demandants una requalificació professional, que promocione la seua reinserció al mercat laboral".

El problema de la desocupació a Bétera i l'augment de famílies del municipi sense cap ingrés econòmic, amb la degradació social, familiar i econòmica que comporten estes situacions, han mogut a l'Ajuntament de Bétera a posar en marxa un Pla d'Ocupació Local. Amb ell es vol ajudar els desocupats a accedir durant dos mesos a un lloc de treball en l'administració local de manera eventual. Al temps, la seua feina contribuirà a mantindre i millorar els servicis municipals i redundarà en benefici de tots els veïns. 
 
Els treballs hauran de començar durant l'exercici 2016 i les ajudes es faran a través de contractes temporals que es cobriran per concurs de mèrits, segons el barem social establit en els criteris d'avaluació que figuren en les bases, en jornada a temps complet de 37.5 hores setmanals, de dilluns a divendres. 
 
Les persones interessades han de sol.licitar el treball amb el model d'instància corresponent (Annex I de les Bases) i dirigir-lo a l'Alcaldia Presidència de l'Ajuntament de Bétera. Hauran de presentar la documentació en el Registre General del consistori, o en Casa Nebot, en horari de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h i dimecres de 17:00h a 19:30h. 
 
 
Augusto Sevilla

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon