Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera podrà sancionar a propietaris de gossos fins a 900 euros, si no s'arrepleguen els seus residus

Llança una campanya amb el lema “Ajuda a Bétera a mantindre’s neta. Tu eres el responsable, ell no té la culpa”,

la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Bétera ha llançat una campanya per a recordar als amos de gossos la seua obligació de retirar de la via i espais públics els excrements de l’animal.

Per això, ha repartit 3.000 bossetes als parcs públics i 3.000 díptics als comerços del poble, sobretot en botigues d’animals i clíniques veterinàries. En els fulls divulgatius, la Regidoria de Medi Ambient reivindica el civisme i l’educació en benefici de tot el poble, que tindrà així carrers i parcs on es podrà caminar i jugar amb tranquil.litat, i evitar focus d’infecció potencials.

Els díptics recorden la normativa en matèria de residus i protecció i tinença d’animals, i en funció de les ordenances respectives, recorda que el fet de no arreplegar les deposicions dels gossos, pot comportar una multa de fins a 900€.

(Ordenança municipal reguladora de la protecció i tinença d’animals. Article 12.5 ‘El responsable de l’animal haurà d’arreplegar i retirar els excrements i, inclús, netejar la part de la via pública afectada. A este efecte, haurà de dipositar els excrements, degudament arreplegats en una bossa tancada, a les papereres i d’altres elements d’arreplega de residus municipals)

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon