Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera participa en la reunió de la Xarxa Jove que s'ha celebrat en Aras de los Olmos

A  la reunió han participat tècnics i regidors de joventut de nombrosos municipis com ara l'Eliana, Marines, les Alcubles, Titaigües, Nàquera, Meliana, Ademús, o Xelva, entre d'altres. A la mateixa cita, representants de la Mancomunitat del Camp de Túria han manifestat el suport a esta iniciativa vertebradora de les activitats per a joves.

La regidora de Joventut, Maite Bes (PSPV-PSOE), ha assistit dijous a la reunió celebrada en Aras de los Olmos per coordinar, potenciar i incentivar activitats i polítiques adreçades a la gent jove entre diferents ajuntaments i administracions públiques. 

El matí de treball s’ha aprofitat per tractar el programa d'actes que "Xarxa Jove" té definit per al present mes d'octubre. Xarxa Jove vol dinamitzar i coordinar tots els cursos, propostes i esdeveniments enfocats als xiquets i als adolescents, bé siguen de la Generalitat Valenciana (IVAJ), de la Diputació o dels propis ajuntaments. La regidora Maite Bes ha anunciat que en este nou curs escolar la localitat estrena eslògan: "Bétera viu jove" amb el qual pretén "apropar tota la joventut als cursos educatius i programes artístics que es realitzaran esta tardor i hivern a Bétera".

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon