Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Marines soŀlicita ajuda a la Diputació per a conservar i protegir el paratge d'Olla

El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, ha rebut l'alcaldessa de Marines per a conéixer els problemes que afecten els seus dos nuclis urbans i atendre les seues peticions de restauració i protecció del paratge d'Olla, situat a Marines Viejo
Emili Altur ha dit que «en la Diputació estem a la disposició dels municipis de la província per a atendre els seus problemes, que en aquest cas afecten dos nuclis de població: Marines Viejo i Marines Nuevo».
L'alcaldessa del municipi ha explicat al diputat els grans projectes que vol abordar durant la seua legislatura i que ja estan en ple rendiment: la protecció de la torre àrab, situada en el poblat abandonat d'Olla, l'empedrat de Marines Viejo i uns quants projectes a Marines Nuevo, on viu la major part de la població, com la reforma del camp de futbol.
Després de l'allau de pedres que patí Marines Viejo el 1957, es va crear Marines Nuevo.
La torre d’Olla es troba al despoblat d'Olla, situat en la serra Calderona. L'alcaldessa de Marines ha agraït a Emili Altur l'interés de la Diputació en els projectes que estan duent a terme i la disposició per a atendre les peticions del seu ajuntament.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon