Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les rutes Anem de La Pobla de Vallbona, xiquets i xiquetes acompanyats de 8 monitors i caminant al Col·le


Quatre rutes ixen des de diferents punts de la localitat per anar a peu des del punt d'encontre més pròxim a sa casa fins al centre educatiu. 8 monitors de l'Ajuntament s'encarreguen d'acompanyar-los a través d'una ruta segura, amb el suport de la Policia Local i equipats amb petos reflectants que enguany han comptat amb el patrocini de Caixa Popular.

A la Pobla de Vallbona, la imatge dels cotxes deixant els xiquets a la porta de les escoles té una alternativa. Els alumnes del col•legi el Campés i Lluís Vives disposen d’una manera més saludable d'anar cada dia a l'escola. Les rutes Anem acompanyen als xiquets i xiquetes a l'escola caminant i els recullen a l’eixida per tornar-los de nou a casa.

L'Ajuntament de la Pobla ha dissenyat una sèrie d'itineraris per acudir als centres educatius allí on els pares ho sol•liciten. Tres de les rutes tenen començament en la zona nord del poble, on més s'ha sol•licitat este servei, i la quarta des de la zona sud. A cada ruta s'han establert diferents punts d'encontre perquè els alumnes es puguen anar incorporant al grup.

La iniciativa és el tercer any que està en marxa i en este temps ha crescut en nombre d'usuaris. Enguany són 60 alumnes els que han demanat poder participar en esta iniciativa. La regidora d'Educació, Regina Llavata, valora de molt positiva l'acollida i afirma que «ajuda a les famílies a conciliar la vida laboral i familiar al trobar un suport a l'hora de portar els xiquets a l'escola. A més és una manera de promoure hàbits saludables entre els escolars que coneguen millor el poble i fomentar la mobilitat sostenible».


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal