Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana commemorarà el Dia Internacional de la Visibilitat Bisexual amb un acte el 23 de setembre en la Plaça de l'Ajuntament.

L'acte iniciativa de la Regidoria de polítiques d'Igualtat que dirigeix José Lorente, serà des de les 19 hores a les 20:30  del 23 de setembre i serà  tant reivindcativo  com a festiu, incloent l'actuació del grup de batucada "Percufest" dirigit per Rafael Navarro; tambè es llegirà un manifest.

L'acte obert a la participació de qui ho desitge, començarà amb una concentració ciutadana en la plaça i posterior lectura del manifest, acabant amb l'actuació del grup de batucada 'Percufest'.

Aquesta celebració de la bisexualitat, en particular, a diferència dels esdeveniments LGBT en general, va ser concebuda com una resposta als prejudicis i la marginació de les persones bisexuales per algunes comunitats heterosexuals o fins i tot la pròpia LGBT.

L'Eliana a través de la Regidoria de Polítiques d'Igualtat s'incorpora d'aquesta forma a la commemoració del dia de la Visibilitat Bisexual.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon