Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de La Pobla es coordina amb tots els Col·legis per a posar l'esport a la disposició de tots els escolars

 La reunió ha servit per a presentar als professors dels centres educatius el programa d'Escoles Esportives que ha posat en marxa l'ajuntament. S'oferixen 1.300 places en 24 modalitats esportives. Com a novetat, enguany s'inclou el Tir amb arc i l'Escola d'Esport Adaptat.

L'Ajuntament de La Pobla de Vallbona es reunix amb els professors d'educació física de tots els centres educatius per coordinar la programació anual i l'aprofitament de totes les instal•lacions esportives del municipi. En esta trobada es busca millorar les sinergies de cara a potenciar les activitats esportives per als escolars.

Entre els objectius de la reunió s'ha buscat una millor coordinació i aprofitament de les instal•lacions esportives tant de l'Ajuntament com dels diferents centres escolars. En l'actualitat els col•legis Mas de Tous, El Campés i Lluís Vives cedeixen els seus equipaments com a instal•lacions esportives de proximitat fora de l'horari escolar. L'ajuntament ha oferit als centres l'ús de les instal•lacions municipals de gestió directa per a la pràctica esportiva escolar. També s'ha convidat els col•legis a assistir a les partides de pilota professional que es fan al trinquet municipal. 

L'Ajuntament vol impulsar un programa de promoció de l'esport amb activitats com la pilota i l'hoquei. Actualment els centres educatius públics de la Pobla celebren uns encontres de convivència. Des del consistori es vol donar un pas més i es posarà en marxa un grup de treball per a realitzar unes miniolimpíades escolars per a tots els centres de la localitat en col•laboració amb els clubs locals.
La Pobla compta amb una població en edat d'escolarització obligatòria de 3.200 persones. La regidora d’Esports ha destacat que el col•legis són un col•lectiu important i “l’objectiu passa per fomentar la pràctica esportiva entre els escolar. Amb una millor coordinació podem aprofitar millor les infraestructures del municipi


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon