Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La regidoria d'Igualtat de l'Eliana abordarà un Pla Integral després d'un diagnòstic sociològic i participatiu del municipi

El Diagnòstic es presentarà en el proxim mes de novembre i l'estudi de la situació del municipi comença avui mateix amb una enquesta basada en 400 cridades telefòniques segons un disseny sociestadístic que permetrà obtenir una foto fixa de la situació d'igualtat de l'Eliana.

El regidor Jose Lorente Marco (EU Els Verds - Sumem per l'Eliana) va realitzar l'exposició del projecte davant una sala de conferències del Centre Sociocultural ple, en el qual es trobaven regidors/es de diferents formacions, representants d'Associacions de Veïns i Culturals de l'Eliana, del Centre de Salut i veïns/es que van acudir a participar i conèixer el projecte elaborat.

El regidor de polítiques d'igualtat va repetir la intenció de la seua regidoria de realitzar un projecte ambiciós que aborde totes les polítiques inclusives i integradores que faciliten la igualtat de gènere, encara que no solament, perquè es pretén en el diagnòstic realitzar un treball que permeta, després de conèixer els dèficits, posar a disposició les eines per a la seua solució,

El projecte no oblida per descomptat els Col·legis, tampoc les Institucions - el propi Ajuntament i la seua plantilla, seran objecte d'estudi i seran inclosos en el Pla Integral que es desenvolupe després del coneixement del diagnòstic en el mes de novembre d'enguany.

El treball sociològic ha sigut dissenyat perquè abaste totes les àrees urbanes del municipi (19 zones inclou segons la divisió realitzada per la regidoria que dirigeix Jose Lorente) i aspectes com el polític-institucional, el laboral, l'econòmic, l'urbanístic, l'educació i la seguretat, entre uns altres.

La Participació Ciutadana serà un dels pilars bàsics del diagnòstic i del Pla Integral.

Tots els assistents van ser convocats segons una data consensuada (19 de setembre de 18 a 21 hores) en el mateix local, on amb la utilització de Metodologia de Treball en Grups, s'organitzaran per a debatre sobre diferents problemes i obtenir conclusions. Aquest mètode de Participació Ciutadana, fonamental segons el parer del regidor Lorente, no solament estarà treballant i realitzant la seua labor en la primera etapa del diagnòstic, sinó que serà una eina fonamental per al Pla Integral.

El regidor Jose Lorente va emplaçar als assistents, a les Associacions Veïnals, Culturals, Empresaris, Col·legis, Centre de Salut i als veïns/es a col·laborar i participar activament per a aconseguir un diagnòstic efectiu i a més per a elaborar i posar en pràctica el Pla Integral que després el diagnòstic es prepararà i presentarà, incloent la pròpia plantilla de l'Ajuntament en el Pla.

aspecte de la reunió
El regidor i la seua col.laboradora Cristina
Jose Lorente exposa el projecte
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon