Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria comença el curs 'Arreglos en tèxtil i pell' per a joves de 16 a 21 anys

La Mancomunitat Camp de Túria ha començat a impartir el curs de PFCB (Programes Formatius de Qualificació Bàsica) en el qual 15 alumnes i alumnes es formen i tindran el certificat de professionalitat del nivell 1 d'Arreglos i Adaptacions en tèxtil i pell.

Estos programes tenen la durada d'un curs escolar i van dirigits a joves entre 16 i 21 anys que no han obtingut el graduat escolar. Gràcies a la realització d'estos cursos, que ofereix la Mancomunitat des de l'any 1996, són molts els alumnes que han aconseguit o bé interessar-se de nou en el sistema educatiu realitzant cicles o bé s'han inserit en el món laboral aconseguint així la seua primera ocupació.

La Mancomunitat Camp de Túria segueix apostant per estos cursos i enguany ha decidit amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llíria invertir en infraestructura realitzant la remodelació d'un lavabo i una classe nova per a impartir la modalitat de Formació Bàsica.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon