Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria comença el curs 'Arreglos en tèxtil i pell' per a joves de 16 a 21 anys

La Mancomunitat Camp de Túria ha començat a impartir el curs de PFCB (Programes Formatius de Qualificació Bàsica) en el qual 15 alumnes i alumnes es formen i tindran el certificat de professionalitat del nivell 1 d'Arreglos i Adaptacions en tèxtil i pell.

Estos programes tenen la durada d'un curs escolar i van dirigits a joves entre 16 i 21 anys que no han obtingut el graduat escolar. Gràcies a la realització d'estos cursos, que ofereix la Mancomunitat des de l'any 1996, són molts els alumnes que han aconseguit o bé interessar-se de nou en el sistema educatiu realitzant cicles o bé s'han inserit en el món laboral aconseguint així la seua primera ocupació.

La Mancomunitat Camp de Túria segueix apostant per estos cursos i enguany ha decidit amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llíria invertir en infraestructura realitzant la remodelació d'un lavabo i una classe nova per a impartir la modalitat de Formació Bàsica.


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon